Afbeelding

Engelse zomerweek in Zwolle

Cultuur

Geachte heer, mevrouw,

Graag verzoek ik u onderstaand persbericht in uw krant te plaatsen.

-Persbericht-

Engelse zomerweek in Zwolle

Deze zomer vindt wederom de Anglia English Summer School in Zwolle plaats. In een week tijd geven kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar een ?boost? aan hun Engels door middel van een uitgebreid les- en activiteitenprogramma. De Summer School vindt plaats van 10 tot en met 14 augustus in het gebouw van het Thomas a Kempis College aan de Schuurmanstraat 1.

?s Ochtends krijgen de deelnemers les. In kleine groepjes met leerlingen van ongeveer gelijke leeftijd en niveau Engels. In de middag zijn er allerlei activiteiten op het gebied van sport en spel, uiteraard in het Engels. Zo brengen zij in korte tijd de taal naar een hoger niveau. De Summer School is een dagprogramma. Om 16.00 uur gaan de deelnemers naar huis.

Anglia Network Europe is een actief netwerk van 360 scholen. De Anglia-scholen besteden extra aandacht aan het leren van Engels met behulp van het Anglia stap voor stap systeem.

Meer informatie: www.anglia.nl

= = = = = = = = = = = = = = = = =

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over de Engelse zomerweek kunt u contact opnemen met Angela Koopal, Summer School coördinator van Anglia Network Europe. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0165-590285 of per mail via summer@anglianetwork.eu

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden