Hattem lanceert digitale sociale kaart

Partnerbijdrages

HATTEM ? De gemeente Hattem lanceert op woensdag 1 april de sociale kaart van Hattem. Met deze digitale sociale kaart is het mogelijk om makkelijk en snel vragen over wonen, zorg, leven, onderwijs en werk in Hattem digitaal beantwoord te krijgen.

Vanaf woensdag is de kaart te gebruiken op www.gewoon.hattem.nl.

De gemeente Hattem: ?In de digitale sociale kaart is een kwalitatief goed en actueel overzicht te vinden van zorg- en welzijnsinstellingen die hun diensten aanbieden in Hattem. Inwoners kunnen een (algemene) zorg- of ondersteuningsvraag aan het systeem stellen. De sociale kaart biedt vervolgens op een gebruiksvriendelijke manier mogelijkheden om problemen zelf of samen met de directe omgeving op te lossen. De sociale kaart biedt de gebruiker, behalve antwoorden op specifieke (zorg)vragen, actuele informatie over activiteiten en evenementen, een overzicht van het aanbod in producten en algemene informatie op het gebied van zorg en welzijn.?

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden