Winnerstoernooi: G-voetballers in het zonnetje

Sport

ZWOLLE - Om aandacht te vestigen op het G-voetbal in Zwolle en omgeving vindt donderdagavond in de WRZV-hallen weer het Winners Vriendentoernooi plaats, voor het vijfde jaar op rij.

De avond is ook bedoeld om geld te verkrijgen voor de (drie) jaarlijkse Winnerstoernooien van WRZV de Boog. ?Het is ons ook dit jaar gelukt om veel bedrijven, organisaties en particuleieren warm te krijgen voor het Winners Benefiettoernooi, wat betekent dat de G-voetballers van WRZV de Boog ook in 2015 weer kunnen deelnemen aan de drie te organiseren Winnerstoernooien?, aldus een blije organisator Freddy Eikelboom, voorzitter van de WRZV-zaalvoetbalcompetitie.
Aan het toernooi, dat om 18.30 uur begint, nemen zestien sponsorteams deel. De teams bestaan uit G-voetballers aangevuld met meer en minder bekende Zwollenaren zoals Erben Wennemars, Harm Wolters, Henk van Steeg en Tom IJzerman. Wethouder van sport René de Heer verricht de prijsuitreiking.
De wedstrijden staan onder leiding van WRZV-scheidsrechters Freddy Mobach en Ronald Kartosonto en Topklasse-scheidsrechter Wilco Jansen. Roelof Luinge fluit de finale en zal na afloop nog even strooien met enkele anekdotes over zijn tijd als scheidsrechter op het hoogste niveau.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59