BAZ, Flexijet en Metrik 3D bundelen krachten
BAZ, Flexijet en Metrik 3D bundelen krachten brugmedia.nl

BAZ, Flexijet en Metrik 3D bundelen krachten

Partnerbijdrages

Flexijet en Metrik 3D, gevestigd in Duitsland, zijn gespecialiseerd in de verkoop van 3D meetapparatuur (de Flexijet) en het verrichten van 3D metingen en 3D scans. De metingen/scans zijn tot op de millimeter nauwkeurig en kunnen vervolgens worden gebruikt voor verdere verwerking van het bouwtraject/-proces.

BAZ uit Zwolle is een bouwkundig adviesbureau dat maatwerkdiensten levert in elke fase van het bouwproces, voor zowel nieuw- en verbouw-, als renovatie- en restauratieprojecten.
Om de markt nog beter te kunnen bedienen heeft BAZ sinds enige tijd tevens het inmeten/scannen tot deze maatwerkdiensten toegevoegd.
Met de bundeling van onze krachten creëren Flexijet, 3D Metrik en BAZ sterke organisaties die Nederlandse als wel Duitse opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen, vanaf het inmeten van een bouwproject/-object tot en met de oplevering en het beheer en onderhoud.
Flexijet, Metrik 3D en BAZ zijn tevens de officiële dealers/resellers voor de Flexijet in Nederland en Duitsland.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van de 3D scanner, nodigen Flexijet, Metrik 3D en BAZ u graag uit voor een kennissessie op het kantoor van BAZ te Zwolle.
Datum: 23 april 2015
Tijd: 15.00-17.00 uur
Adres: Dr. van Wiechenweg 2 te Zwolle
U kunt zich aanmelden middels het sturen van een mail naar: rvogelzang@baz.nl met als onderwerp ?kennissessie Flexijet'. Gelieve in uw mail uw bedrijfsnaam te vermelden en met hoeveel personen u de kennissessie komt bezoeken.
Voor meer informatie over Metrik 3D en BAZ: bezoek de website www.metrik3d.com/nl of www.baz.nl