Afbeelding
therysma@gmail.com

Greijdanus gaat samenwerking aan met ArtEZ Conservatorium

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Het Greijdanus College in Zwolle biedt komend schooljaar in samenwerking met ArtEZ de vooropleiding van het Conservatorium aan. In aanwezigheid van bijna dertig belangstellende leerlingen en ouders is door de directeuren van beide onderwijsinstellingen maandagavond het contract getekend.


De school zelf schrijft daarover: ?Het Greijdanus heeft een actieve muziekcultuur. Er is een koor, een jaarlijkse toneelvoorstelling met veel muziek en een big band waarin leerlingen hun talenten kwijt kunnen. Daarnaast kunnen leerlingen in alle richtingen muziek als eindexamenvak kiezen. Al jaren zijn er leerlingen van Greijdanus Zwolle die doorstromen naar verschillende conservatoria. Het ArtEZ Conservatorium heeft het Greijdanus gevraagd om binnen de school de externe vooropleiding aan te bieden. Daarmee wordt de drempel richting het conservatorium verlaagd en hebben leerlingen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op muzikaal gebied.?

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37