E-bike opstapdag bij Fietsgoed Scholten-Zuid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie een elektrische fiets zoekt, maar er nog niet uit is welke fiets het beste past, gaat op zaterdag 28 maart naar de opstapdag van Fietsgoed Scholten in winkelcentrum Zwolle-Zuid.
Deze dag staat helemaal in het teken van de elektrische fiets. Vanuit haar drie filialen zorgt de fietsspeciaalzaak ervoor dat er een grote collectie aanwezig is van alle bekende merken. Bezoekers kunnen er terecht met al hun vragen en ze kunnen de verschillende fietsen ervaren door het maken van een proefrit. De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van elektrische fietsen. Er zijn zoveel modellen en systemen dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Zo zit bij veel fietsen de motor in het voor- of achterwiel, maar wordt er tegenwoordig ook steeds meer gebruikgemaakt van een middenmotor. Deze middenmotor van bijvoorbeeld Bosch, Yamaha of Panasonic zorgt voor een stabiele gewichtsverdeling en een directe aandrijving op de ketting. Op 28 maart staan alle nieuwe 2015-modellen en systemen klaar om te bekijken en om te proberen.

Geïnteresseerd in een High-Speed E-bike? Sinds vorig jaar heeft Scholten Fietsgoed de merken Stromer en Blue Label aan haar assortiment toegevoegd. Ook Koga en Sparta hebben inmiddels High-Speed E-bikes. Ideaal voor diegene die door weer en wind snel, gemakkelijk en onbezweet op zijn werk wil aankomen.

Speciaal deze dag  kan men gebruikmaken van diverse aanbiedingen in nieuwe en tweedehands elektrische fietsen. Tevens kunnen bezoekers zich laten voorlichten over het fietszekerplan; daarmee is men vijf jaar lang gegarandeerd van de beste service, onderhoud en garantie.