Afbeelding

Kindcentrum in de Aa-landen feestelijk geopend

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Integraal Kindcentrum de Werkschuit is op vrijdag 20 maart geopend. Wethouder Ed Anker verrichtte samen met twee kinderen de officiële opening. Het kindcentrum in de Aa-landen aan de Rijnlaan 200 is het resultaat van de samenwerking tussen basisschool de Werkschuit en Doomijn Kinderopvang.
Binnen het kindcentrum wordt gewerkt aan de ontwikkeling van kinderen van 0-13 jaar. Het centrum biedt opvang en onderwijs en heeft extra aanbod op het gebied van zorg en welzijn en vrijetijdsbesteding. Zo hebben logopedie, fysiotherapie, muziek- en sportlessen en huiswerkbegeleiding een plek gekregen. Kindcentrum de Werkschuit is na de IJsselhof in Zwolle-Zuid en het Festival in Stadshagen het derde kindcentrum dat Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio samen met Doomijn heeft vormgegeven.

Op de middag van de opening hebben medewerkers en ouders met veel plezier het kindcentrum aan ouders en andere belangstellenden laten zien. 's Morgens was er de ?Speelochtend 0-4 jarigen', als onderdeel van de Grote Peuter Dag die op dezelfde dag werd gehouden op alle openbare basisscholen van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio. Ouders die willen kennismaken met Kindcentrum de Werkschuit of één van de andere kindcentra en basisscholen van Stichting OOZ kunnen contact opnemen met de desbetreffende school. Op www.ooz.nl staat een volledig overzicht van alle openbare scholen in Zwolle en regio.

Wie een kijkje wil nemen bij het nieuwe Kindcentrum de Werkschuit kan contact opnemen met Ineke Jousma en Germa Noordman via telefoonnummer (038) 453 38 73 of via e-mail: IKC@de-werkschuit.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.de-werkschuit.nl.