Matrassen en Boxspring 10-daagse bij Koops Bedden
Matrassen en Boxspring 10-daagse bij Koops Bedden brugmedia.nl

Matrassen en Boxspring 10-daagse bij Koops Bedden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De komende tien dagen is er bij Koops Bedden, het gerenommeerde familiebedrijf met al meer dan honderd jaar ervaring, weer een speciale actie met boxsprings en matrassen.

Ente Bosma jr. en zijn vader hebben alle boxsprings- en matrassenbeurzen bezocht en weer groots ingekocht. ?Wij hebben speciaal voor deze tien dagen een compleet nieuw assortiment boxsprings in zowel niet-verstelbare als elektrisch verstelbare modellen ingekocht met de allernieuwste stoffen en kleuren. We presenteren ze in onze grote showroom op de benedenverdieping, voorzien van het allernieuwste bedtextiel en accessoires?, vertelt Ente Bosma jr. vol trots. ?Verder hebben we op de bovenverdieping diverse showroommodellen boxsprings opgesteld met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50 procent. Dit zijn eenmalige modellen, dus op is op. Ook hebben we voor deze tien dagen geweldige matrassen in de aanbieding, zodat we niet alleen een mooie boxspring maar vooral een boxspring met een fantastisch ligconfort kunnen samenstellen. Dit natuurlijk met de bekende service en garantie van Koops Bedden.?

Tijdens de tien dagen heeft de beddenspecialist diverse acties, zoals gratis donzen dekbedden, waardecheques en gratis bedtextiel (keuze uit meer dan duizend overtrekken, want ook daarin is Koops Bedden toonaangevend). En er wordt tijdelijk korting gegeven op de nieuwe collectie: dus het allernieuwste en beste op gebied van boxsprings met een aantrekkelijke korting. De actie duurt tien dagen en eindigt op Tweede Paasdag, 6 april. Koops Bedden is op Tweede Paasdag van 11.oo tot 17.00 uur geopend.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038)  37 61 212

www.koopsbedden.nl

 

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50