Bio-actie Silicium, verkrijgbaar bij G&W

Partnerbijdrages

?Het mineraal silicium is na zuurstof het meest voorkomende element op aarde en is essentieel voor een goede structuur en functie van ons bindweefsel. Zo hangt de kwaliteit van huid, haren, nagels, tanden, botten, gewrichten en slijmvliezen voor een groot deel af van de hoeveelheid silicium die we opnemen?, aldus G&W.

?Vanaf het veertigste levensjaar kan de hoeveelheid silicium in het lichaam veranderen en is aanvulling op de voeding wenselijk. Bio-actief Silicium is een vloeibare natuurlijke oplossing van onder meer elementair silicium, essentieel voor het behoud en herstel van kraakbeen. Brandnetelextract met een hoog siliciumgehalte, mineralen en sporenelementen versterken de nagels en dragen bij tot instandhouding van sterke botten. Haaruitval is een heel normaal verschijnsel. Bij vrouwen kan dit ontstaan tijdens zwangerschap, stress, vermoeidheid of overgang. Bij mannen is haaruitval vaak erfelijk bepaald of wordt veroorzaakt door het hormoon testosteron. Bio-actief silicium zorgt voor een glanzende haardos. Hiernaast ondersteunt brandnetel de vitaliteit van het lichaam en helpt mensen zich weer energieker te voelen. Het gevoel van vermoeide en zware benen wordt minder door de aanwezige brandnetel, doordat de aderen en weefsel voldoende worden ondersteund. Bio-actief Silicium met brandnetelextract is ideaal bij gewrichtspijn, ontstekingen en helpt een gezonde been-aderfunctie te onderhouden.?

Bio-actief Silicium is verkrijgbaar bij G&W GezondheidsWinkel Zwolle aan de Vispoortenplas 2 en G&W GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23 in Zwolle.

 

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 15 uur geleden