Voordelig starten met golf bij Golfclub Zwolle

Sport

Golfclub Zwolle heeft dit seizoen een speciale aanbieding voor geïnteresseerden in golf. Belangstellenden kunnen zich namelijk nu aanmelden voor een oefenlidmaatschap van twee maanden inclusief vijf groepslessen van een uur, voor slechts ? 95,00 per persoon.
Het oefenlidmaatschap start op 11 april a.s. en loopt door tot 14 juni. Tijdens deze periode kan men gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub. Dus niet alleen van de driving-range, maar ook van de putting-green, de chipping-area en de oefenbunker. Bovendien kan er ook gespeeld worden op de vier par-3 holes van Golfclub Zwolle.
Daarnaast verzorgen de pro's (golfleraren) van Golfclub Zwolle, vijf groepslessen van een uur, waarin de eerste beginselen van golf worden bijgebracht. Op deze manier krijgt de beginnende speler een goede indruk van het golfspel. Het is niet nodig eigen materiaal zoals golfclubs mee te nemen, daar zorgt Golfclub Zwolle voor. Aanmelden kan op www.golfclubzwolle.nl/golfstart.
Golfclub Zwolle is een actieve golfvereniging met circa 700 leden. De club heeft een eigen 18 holes golfbaan met alle oefenfaciliteiten, waaronder een par-3 baan (4 holes), driving range en putting green. Lid worden kan al vanaf ? 450,00 voor het zomerseizoen (april ? september).

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 23 uur geleden