Afbeelding

Swingnight 21 mrt. Coelenhage Wezep

Partnerbijdrages

Zaterdag 21 maart wordt er weer een Swingnight gehouden bij Coelenhage in Wezep. Op de beste Dance-Classics uit de 80's, 90's, 00's én hits van nu kan geswingd worden van 21.00-1.30 uur. De minimum leeftijd is 21 jaar en de entree is 6 euro.

Swingnight is al jaren een begrip in Gelderland en Overijssel en wordt nu voor de tweede keer gehouden bij Coelenhage in Wezep. Onder andere bij Boode in Bathmen is het al ruim 10 jaar een maandelijks terugkerend feest waar vooral dertigers en veertigers uit hun dak gaan op de beste Dance-Classics van toen en nu.
Organistator Harry Tersteeg zegt: ?Met Coelenhage hebben we een geweldige locatie met ruim voldoende en veilige parkeergelegenheid? Dit blijkt voor de Swingnight een belangrijk punt te zijn want veel mensen vinden het niet prettig om s 'avonds laat nog door de stad te lopen. ?Bovendien is het op een locatie in een dorp vaak wat gemoedelijker? licht hij toe. Gezien de vele enthousiaste reacties op de eerste Swingnight in december verwacht hij ook veel mensen uit de regio te trekken die gezellig met een vriendengroep, alleen of met z'n tweeën uit willen.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 3 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 19 uur geleden