Christelijk Harmonieorkest De Bazuin gaat op concours

Cultuur

ZWOLLEChristelijk Harmonieorkest De Bazuin uit Zwolle neemt op zaterdag 28 maart deel aan een concours, georganiseerd door de OMF (Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân). Tijdens dit concours wordt De Bazuin, na lange afwezigheid van concoursen, weer ingeschaald in een divisie. Het orkest heeft het afgelopen jaar alles op alles gezet en hoopt tijdens het concours te worden ingedeeld in de tweede divisie.

Vanwege de grote deelname deze dag vindt het concours plaats op twee locaties. De Bazuin zal spelen in De Rinkelbom in Heerenveen om 10.30 uur (Zwanedrift 2). Tijdens het concours brengt De Bazuin drie werken ten gehore, waarvan één werk speciaal voor deze gelegenheid is geschreven door Frank IJmker, lid van het orkest.

Op zaterdag 21 maart om 20.00 uur geeft De Bazuin nog haar try-out concert in Harderwijk (Deventerweg 42). Hier brengt het orkest haar hele concoursprogramma ten gehore, waaronder ?Noah's Ark' geschreven door Bert Appermont en ?Moving Heaven and Earth' geschreven door Philip Sparke.

Kijk voor meer informatie over het concours in Heerenveen en de try-out in Harderwijk op www.debazuin-zwolle.nl  of op Facebook:  www.facebook.com/DeBazuinZwolle 

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 23 uur geleden