RegioBank wint opnieuw Hypotheek Award

Partnerbijdrages

Tijdens de  24ste editie van het Hypotheken Event heeft RegioBank voor de tweede achtereenvolgende keer de Hypotheek Award voor ?Beste Beheer' gewonnen. Net als vorig jaar vroeg onderzoeksbureau Gfk aan consumenten met een hypotheek naar hun ervaring met de hypotheekverstrekker.

 

Hieruit blijkt dat RegioBank het hoogst wordt gewaardeerd. Met name op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid scoort RegioBank erg goed.

René ter Bruggen, erkend hypotheekadviseur: ?Bij hypotheken is juist de nazorg belangrijk. Ook als de hypotheek is afgesloten, staat de adviseur van RegioBank altijd klaar voor zijn klanten. En de klanten van RegioBank waarderen deze persoonlijke dienstverlening.?

Zelfstandig adviseur van RegioBank in Zwolle Ter Bruggen geeft aan waarom hij verwacht dat consumenten RegioBank zo goed beoordeeld hebben. ?Bij RegioBank krijgt de klant nog echt persoonlijk advies. Wij kennen de klant. En we nemen, als dat nodig is, contact op om de afgesloten hypotheek onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld als we weten dat er iets is veranderd in de persoonlijke situatie van de klant.?

De award voor ?Beste Beheer' is op 11 februari uitgereikt tijdens de 24ste editie van het IIR Hypotheken Event. Het Institute for International Research (IIR) reikt jaarlijks deze prijs en die voor ?Beste Advies' uit.

Slomp & de Graaf financieel adviseurs

Willemskade 16

8011  AD  ZWOLLE

(038) 453 46 90

www.slomp-degraaf.nl