Music Club Kampen viert eenjarig bestaan

Partnerbijdrages

Music Club Kampen bestond op 7 maart één jaar en dat werd gevierd met optredens van O'G3NE en Crazy Pianos. Eenmaal binnen, worden de bezoekers ontvangen met een glas champagne. Het personeel loopt er piekfijn bij en gaat rond met schalen vol met luxe hapjes. Op het VIP-balkon staat bovendien een uitgebreid hapjesbuffet voor de gasten klaar. De zaal maakt zich warm voor de Crazy Pianos: twee knalrode concertvleugels, een paar knettergekke toppianisten annex entertainers, een drummer en een saxofonist: dat zijn de ingrediënten waarmee de zaal op z'n kop wordt gezet. Het publiek kan verzoekjes op de achterkant van een servetje schrijven en binnen no-time ligt het podium dan ook vol met witte papier propjes. De sfeer zit er goed in.

Dan is het tijd voor O'G3NE: de spreekwoordelijke kers op de taart die deze muzikale avond feestelijk afsluit. De drie-eenheid zet een goed in elkaar gedraaide show neer. Charmes, feilloze choreografie en een harmonieuze samenzang: aan niets ontbreekt het bij het optreden van de Voice of Holland-winnaressen.

Zoals gebruikelijk na een concert wordt ook de afterparty groots ingezet als stapavond. Huis-dj René van Schoot sluit de avond in stijl af: René draait live alle stijlen aan elkaar in een brede mix van 80's, 90's en hits van nu.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 6 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 7 uur geleden