DJ Big Blender komt met saxofoniste ?Saxogirl' tijdens de 20ste Generation Classics Party!
DJ Big Blender komt met saxofoniste ?Saxogirl' tijdens de 20ste Generation Classics Party! brugmedia.nl

DJ Big Blender komt met saxofoniste ?Saxogirl' tijdens de 20ste Generation Classics Party!

Cultuur

DJ Big Blender (Almar Hijlkema) pakt deze 20ste XXL-editie verrassend uit door zijn Classics (?80's, 90's & 00's) Sets te combineren met zijn nieuwste DJ & Sax concept. Dit omdat hij sinds kort een samenwerking is aangegaan met de getalenteerde Saxogirl Emilie .

?Ik was al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goede saxofoniste als aanvulling op mijn optredens en ben blij dat ik deze in Saxogirl gevonden heb.? Aldus Almar. ?Met haar biedt ik de sfeer, kwaliteit en ervaring die ik voor ogen had en omdat draaien op de Generation Classics voor mij altijd een ongedwongen feestje is met super publiek geef ik de bezoekers graag de Zwolse primeur van mijn samenwerking met haar?.
==
Meer info over deze dj met saxofonist hier.
==
Een korte introductie: Voor Saxogirl begon het muzikale avontuur op 7 jarige leeftijd, toen ze noten leerde lezen van haar moeder. Vanaf haar 8ste levensjaar speelt zal al in diverse locale bandjes (van Hip-Hop tot Jazz en fusion). Optredens: in haar woonplaats Amersfoort speelde ze al eens samen met Miss Montreal. Vanaf 2009 staat Saxogirl Emilie al onder de \\\"DJ & Sax\\\" noemer op diverse festivals in de line-up, samen niet de minste (House) DJ namen als Gregor Salto, La Fuente & Roog.

Zowel in de grote Discohal als in de 80's bar van De Nieuwe Bierton zul je zaterdag enkele sets van Saxogirl Emilie en Big Blender voorbij horen komen.

Website: djbigblender.nl

en

generationclassicsparty.nl

Afbeelding
Verdachte van poging doodslag met mes in Zwolle blijft vastzitten Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking leidt tot tweehonderd nieuwe woningen in Zwolle Algemeen gisteren
Afbeelding
Thorbecke Scholengemeenschap wint prijs voor beste pitch bij Technasium Brandweer Award Algemeen 18 apr, 16:27