Afbeelding

Pasar Malam Bali in de IJsselhallen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In de Zwolse IJsselhallen vindt op 13, 14 en 15 maart opnieuw een grote Pasar Malam Istimewa plaats. Veel mensen kennen deze als de Pasar Malam Bali.

Op de Oosterse markt vinden bezoekers naast onder meer wierook, sambal, kleding, spekkoek, fruit, sieraden, kunstvoorwerpen ook pitjit massages, angklung workshops, ambachten en handlezers en men kan rondsnuffelen tussen de Aziatische stands. Bij de verschillende restaurants kan men niet alleen terecht voor de beste saté, maar ook voor rendang, nasi goreng, atjar Ikan en veel meer. Op het hoofpodium staan elke dag andere bands, zoals The Sound of Njoy,  de Terry White Band en Relight. Op het kleine podium spelen artiesten als Two Lucky Minds, Diana Monoarfa & Ben Peea en de formatie Free Line en daarnaast treden vele beroemde gastartiesten op waaronder  soulzanger Jimi Bellmartin, Noya Lohy Noya,  songfestivaldiva Justine Pelmelay, de funky formatie The Funky Fools en Blue Diamond Riem de Wolff. De liefhebbers van exotische dans komen elke dag aan hun trekken met Hawaiiangroep Orchidee en met de Balinese groepen Bali Dance Art en Dwibhumi.

Het festival is op vrijdag open van 13.00 tot 23.30 uur, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. De toegang voor het driedaagse festival bedraagt 8,50 euro en voor kinderen tot en met twaalf jaar 2 euro. Studenten en 65-plussers betalen 7,50 euro. Ook is er dit jaar een passe-partout, voor wie alle dagen wil komen. Deze kost 19,50 euro. Op vrijdag is de toegang 4 euro voor studenten en 65- plussers. Kijk voor alle informatie op www.wnproductions.nl.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 2 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 19 uur geleden