Interacties over geslaagd leven in Humanistisch Cafe

Algemeen


KAMPERPOORT ? Het Humanistisch Café organiseert op dinsdagavond 3 maart een avond met interacties over geslaagd leven.
Twintigers met een burn-out, dertigers met een dilemma, veertigers met spijt. Het lijkt er op dat de wereld aan keuzemogelijkheden niet meteen een gelukkiger leven oplevert. De druk is enorm om vooral een plezierig en succesvol leven te leiden en de juiste keuzes te maken. Lukt je dat niet, dan is dat aan je zelf te wijten en ben je dus een loser, zo wordt vaak gedacht. Dat is de context waarin veel mensen tegenwoordig leven.

In het Humanistisch Café gaan de aanwezigen samen met arbeids- en organisatiepsycholoog Marcia Bulder en schrijfster/trainer Erna Oosterveen op onderzoek uit. Wat maakt dat je je leven als geslaagd ervaart? Ben je zelf verantwoordelijk voor je geluk? Is keuzestress van nu of misschien wel van alle tijden? En hoe kan het dat ouderen hun leven een hoger cijfer geven, dan jongeren? Uitwisseling van ervaringen tussen mensen van verschillende generaties kan mooie inzichten opleveren. Mensen van alle leeftijden zijn dan ook welkom.

Het Humanistisch Café vindt plaats op 3 maart bij Hotel Fidder, Koningin Wilhelminastraat 6 in Zwolle. Inloop vanaf 19.30, start om 20.00 uur, entree 5 euro inclusief. thee/koffie voor aanvang.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30