Beurs voorjaarskleding in Het Anker

· leestijd 1 minuut Algemeen


ZWOLLE - De Wijkvereniging WVF voor Westenholte, Voorst en Frankhuis begint met de voor bereidingen van drie kledingbeurzen die gehouden worden in het wijkcentrum Het Anker op 13 en 14 maart. De beurs biedt de mogelijkheid tweedehands voorjaarskinderkleding te kopen en te verkopen.

De werkgroep doet een oproep om de kledingkasten van de kinderen na te lopen en te bekijken welke zomerkleding weg kan en wat niet. Op vrijdagavond 13 maart tussen 18.30 en 19.30 uur kan men terecht voor het inleveren vanzelf geprijsde en gecodeerde kleding. De vereniging organiseert dit keer voorjaar- en zomerkleding van maat 86 tot en met 176.
Op zaterdag 14 maart tussen 9.30 en 11.00 uur is iedereen van harte welkom om te komen kijken en te kopen.

Voor inbrengers is er vanaf 12.45 tot 13.15 uur de mogelijkheid om de niet verkochte kleding en de opbrengst op te halen. Van de opbrengst per verkocht artikel is 80% voor de inbrenger en 20% voor de wijkvereniging als dekking van de onkosten. Het is mogelijk niet verkochte kleding te schenken aan een goed doel.

Meer informatie is te vinden op www.wijkverenigingwvf.nl onder werkgroepen ? beurzen. Hier staan alle regels beschreven.
De beurzen zijn alleen mogelijk met behulp van een grote groep vrijwilligers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom en hun hulp wordt beloond met extra voordelen. Stuur een mail voor de aanvraag van een persoonlijke code en vrijwilligerswerk naar beurzen@wijkverenigingwvf.nl

De kledingbeurs wordt gehouden in wijkcentrum Het Anker aan de Meester Koolenweg 10.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden