G&W GezondheidsWinkel biedt ruime keus aan glutenvrije en free from-producten
G&W GezondheidsWinkel biedt ruime keus aan glutenvrije en free from-producten brugmedia.nl

G&W GezondheidsWinkel biedt ruime keus aan glutenvrije en free from-producten

Partnerbijdrages

Voor iedereen die coeliakie heeft, geldt een glutenvrij dieet. Een dieet waar elke coeliakiepatiënt zich levenslang strikt aan moet houden. Wie coeliakie heeft en toch gluten eet, beschadigt het slijmvlies van de dunne darm onmiddellijk. Ook bij kleine hoeveelheden.

Hierdoor kan de darm zijn werk niet goed doen. Door het eten van glutenvrije voeding herstellen de darmen en kunnen ze weer voldoende voedingsstoffen opnemen (bron: Nederlandse Coeliakie Vereniging). Alle G&W GezondheidsWinkels hebben verschillende Free From-merken in hun assortiment die geen gluten, zuivel, ei, lactose, gist, suiker en noten bevatten én volledig plantaardig zijn. Merken als Orgran, Peak's, Céréal, G&W, Semper en Schar hebben een breed aanbod van producten.

De G&W GezondheidsWinkel heeft nu een voordelige actie op het gehele free from assortiment: bij aankoop van één product ontvangt men 10 procent korting, bij aankoop van twee producten 15 procent korting en bij aankoop van drie producten of meer 20 procent korting. Daarnaast ontvangen klanten bij besteding van 100 euro aan free from producten 50 procent korting op een bestron broodbakmachine. Deze broodbakmachine kost dan 39,99 euro in plaats van 79,99 euro. Maar ook wie 50 euro besteedt aan free from producten kan de broodbakmachine met een flinke korting in bezit krijgen. Zij betalen 49,95 euro.

Glutenvrije en free from-producten zijn verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle aan de Vispoortenplas 2 en G&W GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23 in Zwolle.