RGB+ sponsort hardloopvereniging ?BB-Lopers' uit Zwolle
RGB+ sponsort hardloopvereniging ?BB-Lopers' uit Zwolle brugmedia.nl

RGB+ sponsort hardloopvereniging ?BB-Lopers' uit Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Raalte februari 2015: RGB+ maakt bekend dat zij zich voor de periode van 3 jaar verbonden heeft aan hardloopvereniging ?BB-Lopers' uit Zwolle en daarbij in het bijzonder aan coach Berthold Berger en toploopster Hellen de Vries. RGB+ Automatisering biedt diverse softwareoplossingen voor transport en logistieke ondernemingen, zo worden er oplossingen geboden voor bedrijven als Peter Appel, Wezenberg, NetKo, Albert Heijn en Jumbo.
Berthold Berger was in de jaren negentig een van de grootste talenten van Nederland. Na een ongeluk resulteerde een zoektocht om zijn passie te hervinden in een prachtige loopgroep: de Berthold Berger Lopers, kortweg de ?BB-Lopers'. Hellen de Vries (35) heeft zich in de zomer van 2014 aangesloten bij de succesvolle hardloopvereniging onder leiding van Berthold Berger. Hellen heeft heldere doelen, ze wil de komende jaren leven voor de sport en ze zal proberen het maximale uit haar carrière te halen. In haar eigen leeftijdscategorie loopt ze bij de beste vijf van Nederland en overall resulteert de weg omhoog vooralsnog in een plaats bij de beste twintig. De doelen die Hellen zichzelf stelt sluiten perfect aan bij de doelen die de ?BB-Lopers' als vereniging nastreven.
?BB-Lopers' is een vereniging met enthousiaste en ambitieuze midden- en langeafstandlopers uit de regio Zwolle die prestatiegericht trainen en wedstrijden lopen. Ze streven ernaar om een vereniging te zijn waar de gemotiveerde hardloper(ster) zich kan ontwikkelen om zijn/haar eigen prestatieniveau te verbeteren. Dat schept een band tussen ?BB-Lopers en RGB+, als organisatie proberen wij ambitieuze mensen mogelijkheden te bieden om zich verder te ontwikkelen en de beste prestaties neer te laten zetten.
Remco Groot Beumer (directeur RGB+ Automatisering): ?Naast dit gedeelde karakter onderkennen wij ook binnen onze branche het belang van voldoende beweging. We proberen hier zowel intern als extern actief op in te spelen en zullen dit middels deze samenwerking ook in de vorm van loopclinics met klanten en medewerkers verder vorm gaan geven. Wij kijken dan ook erg uit naar deze nieuwe samenwerking.?