Rechtsgevoel viert 10-jarig bestaan met nieuwe website
Rechtsgevoel viert 10-jarig bestaan met nieuwe website brugmedia.nl

Rechtsgevoel viert 10-jarig bestaan met nieuwe website

· leestijd 1 minuut Algemeen

Rechtsgevoel bestaat dit jaar 10 jaar! Om dat te vieren is vandaag de nieuwe website www.rechtsgevoel.nl online gegaan. Met juridische informatie op het gebied van werk en uitkering, nieuws en tips voor werknemers, werkgevers en mensen met een uitkering of voorziening.

Begin 2005 is Mieke Bosma gestart met Rechtsgevoel, een juridisch adviesbureau op het gebied van werk en uitkering te Zwolle. Het persoonlijk behartigen van de belangen van werknemers, werkgevers en mensen met een uitkering of voorziening ligt haar na aan het hart.

In de dagelijkse praktijk van Rechtsgevoel staat een snelle en praktische afhandeling van juridische kwesties voorop. Zaken komen niet op een grote stapel terecht. Mieke Bosma staat mensen met juridische vragen en problemen persoonlijk te woord. In goed overleg wordt dan bekeken welke oplossing passend zou kunnen zijn in een bepaalde situatie. Zo is iedere zaak maatwerk bij Rechtsgevoel!

Problemen rond werk en uitkering worden soms te snel de juridische molen ingetrokken, waarbij weinig ruimte en aandacht wordt geboden voor de menselijke kant van een zaak. Er kan recht worden gedaan, maar dat wil niet zeggen dat die uitkomst een goed Rechtsgevoel geeft. Wanneer beide partijen met de hulp van Rechtsgevoel het gesprek aangaan, kan tot oplossingen worden gekomen zonder lange juridische procedures. Met meestal lagere kosten tot gevolg.

Juist wanneer een advocaat (nog) niet nodig is, is het inschakelen van een gespecialiseerd juridisch adviseur of rechtshulpverlener een laagdrempelig en betaalbaar alternatief. Het uurtarief ligt aanmerkelijk lager dan in de advocatuur.

Iedere woensdag tussen 09.30 en 11.30 uur kunt u bij Rechtsgevoel terecht voor gratis juridisch advies op het gebied van werk en uitkering.

Neem alvast een kijkje op de nieuwe website van Rechtsgevoel www.rechtsgevoel.nl