Wordt jochem, voor ogen de Gezelligste Winkel van Nederland?

Partnerbijdrages

Bij de Verkiezing van de Gezelligste Winkel zijn jochem, voor ogen en Villa Kakelbont uitgeroepen tot de Leukste Winkels in de gemeente Zwolle. jochem, voor ogen kreeg van het publiek met 556 stemmen de meeste stemmen.

De twee winkels vertegenwoordigen nu de gemeente Zwolle in de finale van de verkiezing die plaatsvindt van 5 februari tot en met 23 februari. Daarin maken beide winkels kans op de provinciale overwinning en de felbegeerde landelijke titel van de ?Gezelligste Winkel van Nederland'.  Lisanne Feenema van de organisatie van de verkiezing roept iedereen op om een stem uit te brengen op één van de finalisten. ?Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor klantvriendelijkheid, sfeer, medewerkers en prijs/kwaliteitsverhouding. Ook die rapportcijfers tellen allemaal mee in de uiteindelijke eindstand.? Stemmen kan tot en met 23 februari via de website www.gezelligstewinkel.nl.

Alle stemmers maken kans op mooie prijzen, waaronder een tablet, een hotelovernachting en een wellnessdag voor twee personen. Daarnaast doneren de partners van de verkiezing voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van partners te ontvangen 0,05 euro aan KiKa. Stichting KiKa zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. De cheque met de totale opbrengst van de verkiezing wordt tijdens de feestelijke Award Uitreiking op 16 maart aan KiKa overhandigd.