Ouder en Kindgym Sporthal Zwolle-Zuid
Ouder en Kindgym Sporthal Zwolle-Zuid brugmedia.nl

Ouder en Kindgym Sporthal Zwolle-Zuid

Sport

Persbericht
Zwolle, 30 januari 2015
Vanaf woensdag 11 februari 2015 kunnen ouders en verzorgers meedoen met Ouder & Kindgym bij het door Gerdien Stamhuis opgerichte Peuter Sport Zwolle. De lessen ouder & kindgym worden gegeven in Sporthal Zwolle-Zuid aan de Van Der Heydenstraat.
Ouder & kindgym is een ideale manier om peuters spelenderwijs te laten bewegen. Sport en beweging zijn belangrijk voor een goede (motorische) ontwikkeling van jonge kinderen. Ook peuters die bijvoorbeeld achterblijven in hun ontwikkeling, kunnen veel vooruitgang boeken als zij meedoen aan ouder & kindgym.
Gerdien Stamhuis is gastouder en onlangs was zij voor één van haar oppaskindjes op zoek naar peutergym in Zwolle. Haar conclusie was al snel dat er erg weinig aanbod was. Omdat Gerdien zelf 15 jaar ouder & kindgym gegeven heeft en heeft ervaren wat de voordelen hiervan zijn, begon ze na te denken over de mogelijkheid om zelf weer te beginnen met het geven van gymlessen voor peuters.
Na verder onderzoek startte Gerdien uiteindelijk Peuter Sport Zwolle op. Op 11 februari zullen de lessen beginnen. Ouder en kindgym is voor peuters van 1,5 tot 4 jaar. In beginsel worden er op de woensdagochtend 2 lessen gegeven in Sporthal Zwolle Zuid. Bij voldoende animo is er de mogelijkheid om het aantal lessen uit te breiden. Ouders en verzorgers die interesse hebben in een proefles of zich willen inschrijven, kunnen naar de website <a href="http://www.peutersportzwolle.nl" rel="nofollow" target="_blank">http://www.peutersportzwolle.nl gaan.