Afbeelding

Jules Deelder naar Zwolle gehaald door ?collega-nachtburgemeester'

Partnerbijdrages

 

ZWOLLE - De Partij voor Cultuur (PVC) en nachtburgemeester Jeroen van Doornik van Zwolle halen ?de generaal onder de nachtburgemeesters',  Jules Deelder naar de hoofdstad van Overijssel.

De nieuwe clubtour van De Deeldeliers, Deeldelirium, bleek er nog niet geboekt.  Martijn van Hese, partijleider van de PVC: ?Onze Zwolse nachtburgemeester zou natuurlijk compleet ongeloofwaardig zijn als Deelder onze stad enkel voorbij zou rijden. Dus hebben we besloten om Deeldelirium in samenwerking met Theater Young Ones in eigen beheer naar onze stad te brengen. Tegen kostprijs, nergens is het kaartje voor deze clubtour zo goedkoop. We willen er namelijk niks aan verdienen.?

Van Doornik is in zijn nopjes: ?We staan zelf, persoonlijk, garant voor de gage van de Deeldeliers, maar dat risico nemen we van harte. We verwachten een grote aanloop. In Theater Young Ones passen zo'n tweehonderdvijftig mensen. Ik ga mijn best doen om dat vol te krijgen. Van de nachtburgemeesters uit Groningen en Nijmegen heb ik al gehoord dat ze zullen komen. 26 maart is het feest. Dat mag je niet missen.? Reserveren kan via: www.partijvoorcultuur.nl en/of www.nachtburgemeesterzwolle.nl .

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13