Afbeelding

ICT Kringloop onderneemt maatschappelijk verantwoord

Partnerbijdrages

ICT Kringloop aan de Nieuwe Veerallee 12, bedoeld voor mensen met een krappe beurs, onderneemt maatschappelijk verantwoord voor zowel klanten, medewerkers als milieu. Iedereen heeft een pc nodig, ook mensen met een uitkering. ICT Kringloop voorziet in die behoefte. Haar medewerkers zijn onder te verdelen in vijf groepen: betaalde krachten, stagiairs tot en met MBO2-niveau, werkervaringsplaatsen (UWV gemeente), vrijwilligers en dagbesteding. Van de medewerkers is 75 procent werkloos of arbeidsgehandicapt; het zijn mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Veel van de medewerkers hebben een beperking in het autisme-spectrum, ADHD of PDD-NOS. De werkdruk in het normale bedrijfsleven zou voor hen niet haalbaar zijn. Hier kan ICT Kringloop bekijken wat de mogelijkheden zijn om eventueel door te stromen.

Alle materialen die niet meer voor verkoop geschikt zijn worden verzameld, gedemonteerd en gescheiden verwerkt aangeboden aan een afvalverwerkingsbedrijf.

Kijk voor meer informatie op www.ictkringloop.nl.

 

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden