Afbeelding

Cibap houdt Open Dagen op 6 en 7 februari

Partnerbijdrages

Cibap vakschool voor verbeelding in Zwolle zet haar deuren open op vrijdag 6 en zaterdag 7 februari voor toekomstige studenten, ouders en belangstellenden. Aan de hand van verschillende thema's maken bezoekers kennis met de opleidingen van het Cibap.
Zo presenteren studenten hun stagebedrijf en vertellen ze over de werkzaamheden die ze als toekomstig beroepsoefenaar hebben uitgevoerd. Een mooie manier om een indruk te krijgen van de bedrijven in de Creatieve Industrie waar studenten met een Cibap-diploma aan de slag kunnen. Docenten geven korte presentaties over het brede eerste jaar waarin studenten aan de hand van projecten kennismaken met alle opleidingen. Nieuwsgiering naar het werk van Cibap studenten? Zij laten graag hun portfolio zien in het restaurant.
Bezoek het Cibap op vrijdag 6 februari van 16.00 tot 20.30 uur of op zaterdag 7 februari van 10.00 tot 14.00 uur. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de Open Dagen te bezoeken, organiseert het Cibap een aantal voorlichtingsmiddagen. Kijk daarvoor voor meer informatie op www.cibap.nl.
Het Cibap is een kleinschalige, zelfstandige vakschool. Ze leidt op voor beroepen als grafisch vormgever, multimediaontwerper, interieuradviseur, stylist, decorateur, restaurator, meubelontwerper en medewerker fotograaf. Nieuw zijn de opleidingen die opleiden voor de beroepen mediaredacteur/copywriter en textielontwerper.

 

 

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 17 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 17 uur geleden