Afbeelding

ABN AMRO opnieuw hoofdsponsor HCZwolle

Sport

ABN AMRO OPNIEUW HOOFDSPONSOR HC ZWOLLE
Op 23 januari hebben HockeyClub Zwolle en ABN AMRO hun sponsorcontract verlengd. ABN AMRO blijft hiermee ook de komende twee jaar hoofdsponsor van de club.

Erika Bonis, Districts Directeur Particulieren Zwolle: ?Hockey is een sport die uitstekend past bij ABN AMRO. Veel van onze klanten en medewerkers zijn liefhebber van de sport. Daarnaast biedt onze samenwerking met hockeyclubs de mogelijkheid een breed publiek te informeren over onze dienstverlening. Met het sponsoren van HCZwolle hopen we verder bij te kunnen dragen aan het sportieve succes en een gezonde financiële basis van de club.?

ABN AMRO biedt HCZwolle ook ondersteuning op het gebied van talentontwikkeling op de club. Daarbij haakt zij aan op een tweetal landelijke programma's; een landelijke trainingsdag voor talenten, gegeven door hockeyinternationals en een talentenprogramma voor jeugdtrainers. Dit programma biedt trainers een opleiding door toptrainers in Nederland.

ABN AMRO & hockey
ABN AMRO is al sinds jaren actief in hockey. De bank sponsort een groot aantal hockeyverenigingen in het land, de Euro Hockey League en is grondlegger van de Hockey Academie, een opleidingsinstituut voor talent met meerdere locaties verspreid over Nederland. HC Zwolle is een van die locaties. Daarnaast ondersteunt ABN AMRO onder meer het G- en LG-hockey (gehandicapten) en het studentenhockey in Nederland.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30