Bij Kapsalon Hüseyin zit het ambacht in elke haarwortel
Bij Kapsalon Hüseyin zit het ambacht in elke haarwortel brugmedia.nl

Bij Kapsalon Hüseyin zit het ambacht in elke haarwortel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hüseyin Can Tok nam vorig jaar de kapsalon aan de Thomas a Kempisstraat over waar hij eerder in dienst was. Zijn wortels als kapper liggen echter in Turkije. Oog voor het ambacht en een eigen manier en stijl van knippen nam hij hier mee naartoe.


 


Dat het net even anders gaat in deze uiterst gastvrije kapsalon zit hem soms in de kleine dingen. ?Oorhaar verwijderen bijvoorbeeld doen we op zijn Turks, met kleine vlammetjes. Ik  vraag het niet eens aan de klant, maar doe het gewoon als extra service. Net als het bijwerken van de wenkbrauwen bij de heren?, zegt de ras-ondernemer die concurreert met messcherpe prijzen. De dames betalen veertien euro voor een stukje vakmanschap, mannen slechts twaalf euro. Kinderen tot aan tien jaar betalen tien euro. 


 


Hüseyin Can Tok: ?Wij zijn een kapsalon voor de hele familie. Zo hebben we een gezinskaart. Tien stempels geven recht op een gratis knipbeurt. Ouderen, die minder goed ter been zijn, knippen we thuis op afspraak na 18.00 uur.?


 


Overigens kan je ook zonder afspraak bij de kapsalon terecht. De zaak oogt fris en tegelijkertijd erg huiselijk. ?Aandacht voor de klant vinden we erg belangrijk. De dames krijgen, als ze jarig zijn geweest, een presentje.? 


 


Goed om te weten, tenslotte, is ook dat de kapsalon binnenkort begint met een nieuwe lijn haarproducten van Schwarzkopf en dat je er op afspraak harsbehandelingen of  schoonheidsbehandelingen kunt ondergaan.?


 


 
Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 5 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden