Nieuwe aanpak maakt personal training laagdrempelig

· leestijd 1 minuut Algemeen

Steeds meer mensen zien het belang van een sportieve- en gezonde leefstijl in. In de huidige maatschappij hebben mensen weinig tijd om daadwerkelijk te gaan sporten. Daarvoor is nu een oplossing.

Leefstijl en gezondheid zijn steeds populairdere onderwerpen in Nederland. Steeds meer mensen zien de voordelen maar ook het belang van een gezond lichaam in. Omdat het effect van sport en een algehele gezonde leefstijl op de lichamelijke gezondheid tot steeds meer mensen doordringt, neemt de vraag naar deskundige trainers toe.
Personal training populair
Personal training wint dan ook snel aan populariteit. Een groeiend aantal mensen heeft, door een combinatie van een drukke baan en een druk gezinsleven, geen tijd om naar een fitnesscentrum of sportvereniging te gaan. Een personal trainer die trainingen aan huis verzorgd, kan dan uitkomst bieden. In de omgeving Ommen/Meppel/Zwolle is sinds het begin van dit jaar een personal trainer actief die tegen scherpe tarieven samen met u aan uw gezondheid kan gaan werken. Altijd een deskundige trainer aan uw zijde bij wie u terecht kunt met al uw vragen over voeding, conditieopbouw en een algehele gezonde leefstijl, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Training bij u thuis
Bij Erik Bakker Training aan huis hoeft u niet meer de deur uit om aan uw doelstellingen te werken. De trainer komt naar u toe! Daarnaast zijn de trainingen ook mogelijk op een nader overeen te komen locatie. Door deze unieke aanpak hoeft tijd geen belemmering meer te zijn om aan een gezonde leefstijl en een fit en gezond lichaam te werken! Voor meer informatie gaat u naar de site http://www.ebtrainingaanhuis.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden