Puntverlies Be Quick ?28

ZWOLLE - Be Quick ?28 heeft twee punten laten liggen in de titelstrijd van de tweede klasse H. De koploper kwam niet verder dan 1-1 op bezoek bij hekkensluiter Kloosterhaar.

Het natuurgras in Kloosterhaar lag er aan het begin van de inhaalwedstrijd nog wel redelijk bij, maar gaandeweg de middag werd het steeds drassiger. Het hielp Be Quick ?28, dat kunstgras is gewend, niet toen het na de gelijkmaker van de thuisploeg op jacht ging naar de 1-2. De koploper was door een doelpunt van Michel Klink na twintig minuten op voorsprong gekomen en verzuimde voor de pauze de marge te vergroten.

?In de tweede helft speelden wij minder goed. We controleerden wel. Maar die scheids geeft zomaar een strafschop?, zegt trainer Arnie Pot verontwaardigd. Pot zag verdediger Dennis Horstman onderuit worden gehaald. Tot zijn grote verbazing kreeg Be Quick niet een vrije trap mee, maar een strafschop tegen. ?Na de 1-1 waren wij wat slordiger en speelden we te gehaast.?

Be Quick ?28 speelt zaterdag thuis tegen Hulzense Boys, dat zevende staat. Kloosterhaar blijft hekkensluiter na het gelijkspel en komt op zes punten, twee minder dan SVI.

Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden