Afbeelding

WRZV Zaalvoetbalvereniging op zoek naar scheidsrechter

Algemeen

ZWOLLE - De WRZV Zaalvoetbalvereniging is in 2014 behoorlijk gegroeid qua aantal teams in de WRZV Zaalvoetbalcompetitie. Nu is die op zoek naar een scheidsrechter.

Jaarlijks worden er meer dan 400 zaalvoetbalwedstrijden gespeeld in de WRZV-hallen. ?Mede door deze positieve ontwikkeling is de WRZV op zoek naar enthousiaste (aspirant) scheidsrechters, wie ons team willen versterken en het vak wil leren en/of uitoefenen in de WRZV hallen?, schrijft de vereniging in een persbericht.

De wedstrijden worden gespeeld op zowel de maandag als woensdagavond en tevens zijn er diverse toernooien waar onze scheidsrechters voor worden uitgenodigd. ?Ben je 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om actief deel uit te maken van een dynamische en groeiende vereniging? Dan ben jij de aangewezen persoon om in aanmerking te komen voor: een interne opleiding als scheidsrechter, scheidsrechter pakket/ tenue en een vrijwilligersvergoeding?, aldus de vereniging.

Wie interesse heeft, kan langskomen bij de WRZV-hallen of telefonisch contact opnemen met Freddy Mobach (scheidsrechterszaken), 06-21679775.