MANTELZORG ONTMOETINGSCAFÉ

Algemeen

Meer en meer wordt maatschappelijk bekend dat bewegen goed is voor het lichaam. Minder bekend is echter het positieve effect van bewegen op de hersenen. Daarom staat deze bijeenkomst in het teken van ?Stilstaan bij bewegen?.

Bij mantelzorgers schiet voldoende beweging er weleens bij in, of wordt eenzijdig bewogen, mede door de zorgtaak die zij invullen. Gezien de vele positieve effecten van bewegen is aandacht hiervoor wel belangrijk. Waarom is bewegen zo goed voor lichaam en geest van de mantelzorger en voor diegene voor wie de mantelzorger zorgt? Hoe werkt dit precies?
En op welke manier kunt u net iets meer bewegen dan u nu doet? Moniek Beltman, bewegingswetenschapper, is uitgenodigd om hierover te vertellen.

Vanaf 16.30 uur bent u als mantelzorger welkom in ons restaurant Zandhove (Hollewandsweg 17 te Zwolle)! Het eerste half uur is een inloop met koffie en thee en van 17.00 tot18.00 uur staat de thema bijeenkomst van start. Na afloop is er de mogelijkheid om samen met elkaar te dineren in het restaurant van Zandhove. Hier kunt U uit twee speciaal samengestelde driegangen ?Mantelzorg menu's? (? 6,50 pp) kiezen.

Graag van tevoren aanmelden bij het Cliënten Contact Centrum van Zorgspectrum Het Zand via (038) 468 76 00 of restaurantzandhove@hetzand.nl

U bent van harte welkom!

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden