Pot langer bij Be Quick ?28, De Vries naar EDON

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Arnie Pot heeft zijn contract bij Be Quick ?28 met een seizoen verlengd. De hoofdtrainer is bezig aan zijn derde seizoen. Pot was daarvoor vier seizoenen trainer van CSV ?28.

Be Quick gaat ook nog een jaar verder met assistent-trainer Arie Smit, keeperstrainer Bert Oosterhof en hersteltrainer Henk Uitslag. Be Quick ?28 staat momenteel bovenaan in de tweede klasse H. Voor de ploeg begint de tweede seizoenshelft zaterdag al met een inhaalduel tegen Kloosterhaar. Bij het tweede elftal krijgt de staf een geheel nieuw gezicht. Jan Locht wordt daar de nieuwe trainer en hij wordt ondersteund door Marcel van Assen en Jan van Kammen. Bert Locht vervult de rol van elftalleider.

EDON heeft een opvolger voor Maikel Hondebrink. Jeroen de Vries heeft een contract getekend voor de komende twee seizoenen bij de huidige hekkensluiter in 3C. Hij werd dit seizoen ontslagen bij HTC vanwege de teleurstellende resultaten. Bij HTC heeft Henry Landman het roer overgenomen van De Vries. De verwachting is dat Landman HTC ook volgend seizoen traint, maar voorlopig is er alleen een afspraak voor dit seizoen.

Na de bekendmaking van Be Quick ?28 en EDON zijn er nog vijf clubs in het Zwolse amateurvoetbal die nog geen uitsluitsel hebben gegeven over de trainerspositie voor volgend seizoen. Dat zijn Dieze West, Zwolsche Boys, HFC Storica, HTC en Ulu Spor. Jan Verheijen (Dieze West) en Hans Tuin (Boys) gaan deze maand met het bestuur om de tafel om te praten over een eventuele contractverlenging. De toekomst van John Diender bij HFC Storica en Kamil Tasdan bij Ulu Spor is ook nog ongewis.
Bij Berkum (Willem Brouwer), WVF (Freddy Smit), SVI (Stephan Rahantoknam), ZAC (Egbert Kragt), VSW (Gerrit Keestra), Wijthmen (Marcel Poppe), CSV ?28 (Martin Reynders) en SV Zwolle (Joshua Nijlant) blijft de huidige trainer aan.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden