Afbeelding

HET Symfonieorkest verzorgt muzikale winteravond IJsbeeldenfestival

Algemeen

ZWOLLE - IJssculpturen bewonderen en genieten van klassieke muziek. Dat kan tijdens de eenmalige avondopenstelling van het IJsbeeldenfestival in Zwolle op vrijdag 16 januari. Het publiek kan in het horecapaviljoen op het evenementenplein ?Eventplaza' genieten van muziek van het ensemble Brass van HET Symfonieorkest. Het ensemble speelt tussen 19.00 en 22.00 uur. Toegang tot Eventplaza en concerten van Brass is gratis.

Na de succesvolle samenwerking afgelopen editie werken HET Symfonieorkest en het IJsbeeldenfestival ook dit jaar weer samen. ?Onze klassieke muziek is de spreekwoordelijke kers op de taart voor de bezoekers van het IJsbeeldenfestival. Deze muzikale winteravond krijgt met ons Brass ensemble een feestelijk tintje?, aldus Harm Mannak, algemeen directeur van HET Symfonieorkest. Om deze avond de ijssculpturen te bezichtigen gelden de normale entreeprijzen (normaalprijs 12,50 euro). Voor meer informatie kan men terecht op hetsymfonieorkest.nl/ijsbeeldenfestival.

HET Symfonieorkest en het IJsbeeldenfestival hebben ook dit jaar combi-tickets samengesteld. Voor 48,50 euro kan men het IJsbeeldenfestival en ook de opera Don Giovanni bezoeken. Bij deze bijzondere opera zit het publiek niet in de zaal maar op het toneel, rondom het orkest en te midden van het decor. Nog nooit eerder zat het publiek zo dicht op de scene van een opera. Eentje die anders is dan alle andere opera's. Kijk voor meer informatie op hetsymfonieorkest.nl/muziek.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43