Afbeelding

Kevin's Vuurwerkhal: een manie voor het hele gezin

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een nieuwe vuurwerklijn die luistert naar de naam Vuurwerk Manie. Oftewel knal- en siervuurwerk voor het hele gezin van erg goede kwaliteit voor een super voordelige prijs. ?De kortingen lopen op tot wel 55 procent in sommige gevallen.?

Aan het woord is Kevin Gerrits, destijds de jongste vuurwerkhandelaar van Zwolle en waarschijnlijk met zijn achttien jaar nog steeds. In elk geval jong genoeg om veel binding te hebben met de consument van nu. ?Online bestellen en aanlokkelijke kortingen, daar zijn mensen tegenwoordig dol op.?

De voorverkoop loopt al vanaf 1 december en het loopt al aardig storm. Tijdens de laatste drie dagen van het jaar is de vuurwerkspecialist, gevestigd aan de Conradstraat 2e, geopend voor het afhalen van het vuurwerk. Op 29 en 30 december van 8.00 tot 22.00 uur, op Oudejaarsdag van 8.00 tot 17.00 uur.

?Wij garanderen dat het vuurwerk tot het laatste moment uit voorraad leverbaar is?, verzekert Kevin. De kans op teleurstelling is anders gezegd nul. ?Wat ook een voordeel is, is dat het personeel dat hier staat enthousiast is, weet waar ze het over heeft en de klant dus goed kan helpen. Voor de kinderen is er een speciale kinderhoek met pakketten en sterretjes.?

Vuurwerk is er in de categorie tot 500 gram en daarboven tot aan liefst 3 kilogram. De laatste categorie heet Mega Force en ook daar is het voordeel wat de klok slaat. Een enorme pot van 3 kilogram heb je vanaf vijftig euro?, aldus Kevin die het vuurwerk inkoopt van de leverancier en in andere gevallen uit China. ?Doordat we dat zelf regelen, kunnen we zo voordelig zijn.?

Kevin's Vuurwerkhal
Conradstraat 2e
Marslanden G Zwolle


www.kevinsvuurwerkhal.nl