Christmas Village in Stadshagen

Algemeen

STADSHAGEN ? Bezoekers van winkelcentrum Stadshagen kunnen op 23 december (inclusief koopavond) en 24 december genieten en profiteren van verschillende gratis activiteiten en lekkernijen. Dj Etienne LaFaille zorgt voor kerstmuziek in een modern jasje en de Meisjes van Plezier lopen verkleed als Glitterdames rond in prachtige gewaden. Zij zorgen voor een gezellige sfeer en delen wenskaarten uit waarop voorbijgangers een wens kunnen invullen voor zichzelf of een ander. Met een beetje geluk wordt hun wens in vervulling gebracht. Hostessen houden de bezoekers lekker warm met gratis chocolademelk, glühwein en snert.

Ook Kinderopvang Partou is beide dagen van de partij. Zodoende kunnen ouders rustig kerstinkopen doen, terwijl de kinderen knutselen of zich laten schminken in de Christmas Kids Club. Er wordt voorgelezen door medewerkers van Bibliotheek Zwolle en ook medewerkers van de Kraamvogel staan paraat voor de allerkleinste bezoekers. Bovendien rijdt op 24 december voor kinderen het Stadshagentreintje voor een ritje om het winkelcentrum. Kijk voor meer informatie op: www.winkelcentrumstadshagen.nl, Twitter of Facebook.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 22 uur geleden