Minima zijn welkom voor 25ste kerstdiner in de WRZV Hallen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPERPOORT - De Vrienden van Herberg hebben voor dinsdag 23 december in de WRZV hallen de 25ste editie van het jaarlijkse kerstdiner voor mensen met een laag inkomen georganiseerd. Ook alle mensen die behoefte hebben aan een warme en gezellige kerstavond zijn er welkom.

?We zijn er niet trots op, maar verwachten ook dit jaar zeker zo'n vijfhonderd gasten te kunnen verwelkomen, waaronder gezinnen met jonge kinderen?, aldus mede-organisator Freddy Eikelboom. Joop van Ommen vertelt namens de Vrienden van de Herberg: ?Het organiseren en het bekostigen van het kerstdiner staat natuurlijk niet op zichzelf. Dit is afgelopen jaren tot stand gekomen en ook dit jaar, dankzij donaties van betrokken mensen in en buiten de stad, particulieren, bedrijven en mooie initiatieven, zoals onlangs in Hedon.? Eikelboom vervolgt: ?Ook dit jaar worden wij mede ondersteund door De Koningskerk uit Zwolle-Zuid, dat het initiatief Kerst Zwolle succesvol heeft opgezet, met als doel dat alle bezoekers op deze avond een kerstpakket in ontvangst kunnen nemen. Het is mooi om te zien dat veel Zwollenaren hieraan een bijdrage aan leveren of hebben geleverd.?

Tijdens het kerstdiner helpen, net als voorgaande jaren, weer veel betrokken Zwollenaren belangeloos mee, waaronder ook bestuurders, zoals tweede kamerlid Arie Slob, gedeputeerde Eddy van Hijum en PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser. ?Het is hartverwarmend te zien hoeveel vrijwilligers willen meehelpen om deze mensen een fantastische avond te verzorgen?, aldus Van Ommen. ?Naast een driegangen-kerstdiner hopen wij alle aanwezigen ook dit jaar weer te kunnen voorzien van een goed gevuld kerstpakket en een leuke avond met gezellige kerstmuziek.? Burgemeester Henk Jan Meijer doet deze avond het openingswoord en zal, samen met Joop van Ommen, de aanwezigen van harte welkom heten.

Het kerstdiner begint om 18.00 uur. Vooraf aanmelden, is noodzakelijk. De zaal is open vanaf 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.stichtingvriendenvandeherberg.nl, mail naar info@vriendenvandeherberg.nl of bel: (038) 422 61 29.