Landstede Basketbal ten onder tegen ZZ Leiden

ZWOLLE - Landstede Basketbal heeft de laatste thuiswedstrijd van het jaar verloren. In het Theater van de Sport moest de Zwolse ploeg het afleggen tegen ZZ Leiden: 79-86.

Landstede zette de koploper van de Dutch Basketball League tot twee keer toe op een grote achterstand, maar kon dat sterke spel niet vasthouden. Aan het einde van het derde kwart stond het al 60-64. In het laatste kwart kon Landstede de stand niet meer ombuigen. "Verdedigend was het niet goed in de tweede helft. We krijgen te veel tegen. Met 79 punten horen wij een wedstrijd te winnen", stelt Leon Williams kort na afloop.

Met nog één wedstrijd te gaan in 2014 staat Landstede op de vierde plaats. Zaterdag is Maxxcom BSW de tegenstander in Weert.