Kontrast Sport en Wellness viert 25-jarig jubileum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is in juni 2015 25 jaar geleden dat Kontrast haar deuren opende in het buitengebied van Dalfsen. Een voor die tijd modern, uit de kluiten gewassen fitnesscentrum waar kwaliteit en gemoedelijkheid er samen voor zorgden dat Kontrast al snel een regionale aantrekkingskracht kreeg.

Nu, 25 jaar later, zijn die kernwaarden nog steeds de belangrijkste reden voor ruim 100.000 bezoekers per jaar om juist daar een paar uurtjes per week rond te brengen. Wel hebben deze gasten in al die jaren het centrum zien groeien tot een multifunctioneel inspannings- en ontspanningscentrum. Fitness werd een beetje uitgaan, mensen ontmoeten en tegelijkertijd even aandacht voor jezelf kunnen hebben. Nu staat er een centrum waar ruimte is voor de topsporters naast de recreatiesporters met wel of geen beperking, voor echte saunaliefhebbers naast de baantjeszwemmers, voor fanatieke squashers naast mensen die de rust en de zelfbeleving opzoeken in de body & mind lessen, voor zumba-dansers naast fietsers op de spinninglessen, voor sporters op de Miloncirkel naast deelnemers aan één van de vele Les Mills lessen. Met 55 groepslessen per week, drie fitnesszalen, drie squashbanen, een zwembad van 10 x 2 0 meter, 2.000 vierkante meter saunaparadijs, een spinningzaal, een nieuwe body & mind-zaal, samen met een Grand Café en een goede keuken is er voor iedereen iets leuks te doen. Een gezond lichaam en een gezonde geest heeft bij Kontrast altijd voorop gestaan. De laatste investeringen zijn onlangs gedaan in een supermoderne groep fitnesstoestellen, de Milon Cirkel, en in het creëren van een mooie Body & Mind-ruimte. De vraag neemt toe naar lessen als Pilates, voor allerlei doelgroepen, Relaxercise, een uurtje rust maken in je lijf, Tai Chi, bewegingsleer, Mindfulness, aandachtstraining en Yoga, verkennen en fit houden van je lichaam en geest. Kontrast start in januari voor al deze varianten een dertien-weekse cursus onder leiding van topinstructeurs uit de regio.

Om het 25-jarig jubileum te vieren, wil Kontrast van heel 2015 een feestjaar maken met iedere maand mooie aanbiedingen voor nieuwe gasten en bestaande leden. De maand juni zal bol staan van de evenementen en daar hoort natuurlijk een mooi feest bij voor alle leden en alle medewerkers. Voor de maand januari hoeven nieuwe leden alvast geen 25 euro entreegeld te betalen en krijgen ze de eerste 25 dagen lidmaatschap gratis aangeboden van Kontrast.

Kontrast bevindt zich aan de Haersolteweg 23 in Dalfsen. Kijk voor meer informatie op www.kontrastdalfsen.nl of bel: (0529) 43 44 47.

 

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden