Afbeelding

Dickhof-Draait-Door-Dagen

Partnerbijdrages

In alle vestigingen van Dickhof Rijwielen vinden op 27, 29, 30 en 31 december de jaarlijkse Dickhof-Draait-Door-Dagen plaats. Met een slinger aan het ludieke Rad van Avontuur in de vorm van een fietswiel, kan men een aantrekkelijke korting ?draaien'.

Met de Dickhof-Draait-Door-Dagen, waarbij de warme chocomel en verse oliebollen klaar staan,  wil het team van Dickhof Rijwielen haar klanten graag bedanken voor hun vertrouwen in hen het afgelopen jaar. ?,Een slinger aan het Rad van Fortuin geeft direct een korting van 10 tot 25 procent op de aankoop?, licht Eddy Veldman toe. ?Ook kan men naam en adres invullen. Wij verloten dan onder onze klanten drie mooie prijzen.? De eerste prijs is een Flat Smart tv, de tweede prijs een 24/7 dames stadsfiets en de derde prijs een waardebon van 100 euro.

De vestigingen van Dickhof Rijwielen in Oosterwolde, 't Harde, Oldebroek en Wezep, hebben elk hun eigen specialiteit. ?Men kan bij ons terecht voor stadsfietsen, toerfietsen,  racefietsen, MTB's, kinderfietsen, steps en elektrische fietsen. De elektrische fiets is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van hip en trendy tot comfortabel en sportief. Ook verkopen wij de High Speed E-bike met een ondersteuning van maar liefst 45 kilometer per uur.?

Het assortiment van Dickhof Rijwielen is zeer gevarieerd en biedt ook fiets- en thermokleding, navigatiefietssystemen, Tacx fietstrainers en schaatsen  (kunstschaatsen, noren, ijshockeyschaatsen en Easy Gliders).

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 20 uur geleden