Activiteiten ?sPECtaculair'

Sport

ZWOLLE - De expositie ?sPECtaculair' blijft niet beperkt tot een fototentoonstelling. Gedurende de looptijd vinden diverse activiteiten voor jong en oud plaats in het Historisch Centrum Overijssel.

In het HCO aan de Van Wevelinkhovenstraat in Zwolle zijn er onder de naam ?PEC Zwolle the movie' zes films en documentaires te zien. Te beginnen op 23 december als de in 2006 samengestelde documentaire ?Zwolse Strijd' wordt vertoond over vijftig jaar betaald voetbal in Zwolle. Verder vertellen deskundigen van PEC Zwolle op diverse tijdstippen over de rijke historie van de club, die voortkomt uit een fusie van voetbalverenigingen EDN en PH in 1910.

Op 19 februari 2015 is er een lezing van voormalig sportjournalist Steven ten Veen over PEC Zwolle. Voor de jonge bezoekers is er de puzzeltocht ?Speuren in sPECtaculair'. Alle activiteiten zijn gratis. ?sPECtaculair' duurt tot 6 maart 2015.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37