Afbeelding

Volop geschenken bij Schuttelaar Wijnen en Geschenken

Partnerbijdrages

Bij Schuttelaar Wijnen en Geschenken staat het hele jaar door een groot assortiment geschenken klaar. Of het nu gaat om wijn- of delicatessengeschenken of streekproducten, Schuttelaar heeft een enorme keuze.

?Wij hebben een ruim aanbod kant-en-klare geschenken die men zo kan meenemen. Tevens kunnen klanten hun eigen geschenk samenstellen dat daarna als cadeau wordt ingepakt. Met het oog op de komende Kerst is de afdeling geschenken nog groter dan dat hij de rest van het jaar al is. Een kleine attentie, een luxe geschenkmand of wijngeschenk voor de beste relaties, Schuttelaar heeft het allemaal in huis.? Vanaf vandaag staat de gehele winkel in het teken van Kerst met cadeaus in alle denkbare prijsklassen. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Zwolse geschenken of prachtige Champagne geschenken, waaronder de befaamde Louis Roederer Cristal. Schuttelaar heeft een geschenken-assortiment dat zijn gelijke in Zwolle niet kent.

De winkel is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 18.00 uur, op donderdag van 9.30 tot 21.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Schuttelaar Wijnen en Geschenken

Luttekestraat 21

8011 LP Zwolle

(038) 421 51 96

www.schuttelaarwijnen.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 16 uur geleden