Afbeelding

Nooit meer koude voeten met thermo slaapsokjes

Partnerbijdrages

De koude maanden doen nu écht hun intrede in ons land. Dit betekent voor veel mensen dat ze weer last krijgen van een aantal vervelende klachten, zoals koude voeten. De oorzaak van koude voeten heeft vaak te maken met een verslechterde bloedcirculatie.

Ook factoren als hormonen spelen een rol. Daarom hebben vrouwen over het algemeen vaker last van koude voeten dan mannen. Bij ruim een derde van de vrouwen speelt het probleem zelfs zeer regelmatig. De klachten doen zich vooral voor in de herfst en de winter. Bij koude temperaturen trekken de bloedvaten in de huid zich samen en stroomt er minder bloed naar de huid. Zo gaat er minder warmte verloren. Bij een bepaalde groep mensen trekken de bloedvaatjes zich te sterk of te lang samen. De bloedtoevoer naar de voeten (en handen) neemt dan af, waardoor ze steeds kouder worden.

De thermo slaapsokjes van Naproz komen de nachtrust ten goede en voorkomen een onrustig gevoel in benen en voeten. De heerlijke slaapsokjes zijn dun, warm en comfortabel, van natuurlijke cellowood-kwaliteit. Dragers genieten van de warmte én het draagcomfort.

Naproz thermo slaapsokjes zijn verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel ?Zwolle' en ?Schuttelaar' in het centrum van Zwolle. Kijk op www.gezondheidswinkel.nl voor een winkel bij in de buurt.

 

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden