Zaalvoetbal voor dames

Sport

ZWOLLE - Gelijktijdig met het 37ste Jopie van Kilsdonk-toernooi wil de WRZV Zaalvoetbalvereniging op dezelfde dag ook een toernooi voor dames houden.

?Damesvoetbal is in een ver verleden bij de WRZV al onderdeel geweest van onze competitie in de IJsselhallen. Het Jopie van Kilsdonk-toernooi is op 27 december een uitgelezen moment om te kijken of er animo is voor een damescompetitie in de nabije toekomst. Het uitbreiden met damesvoetbal en ook een jeugdcompetitie is een van onze ambities?, stelt WRZV zaalvoetbal-voorzitter Freddy Eikelboom. Teams uit Zwolle en omgeving kunnen zich inschrijven voor het damestoernooi. Er is plaats voor maximaal zes teams, die in één poule gaan strijden om de felbegeerde wisselbeker.

Het toernooi begint op zaterdag 27 december rond 10.00 uur en de prijsuitreiking is om circa 18.00 uur. Deelnamekosten bedragen ? 50, - per damesteam en inschrijven is vanaf nu mogelijk door een inschrijfformulier af te halen bij de WRZV-hallen of door een digitale versie aan te vragen via de mail: secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl.

Ook herenteams kunnen zich nog inschrijven. De inleg is ?75,- per herenteam. De inschrijvingstermijn sluit op 15 december.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 17 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden