Die Hattemer Musikanten actief in de regio
Die Hattemer Musikanten actief in de regio brugmedia.nl

Die Hattemer Musikanten actief in de regio

· leestijd 1 minuut Cultuur

Egerländerkapel Die Hattemer Musikanten heeft dit najaar weer goed van zich laten horen. Op zaterdagavond 4 oktober was de kapel actief op het Hattems Oktoberfest in De Triangel Hattem, georganiseerd door Blaaskapel De Kleikloeten. Deze avond heeft de kapel onder leiding van Benny Eissens zich goed gepresenteerd. Een memorabel hoogtepunt van dit optreden waren de gastoptredens van solisten Leo Harmsen, trompettist bij de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso en Arjan Neijensteijn op slagwerk.
Leo bracht Silberfäden en Der Alte Dessauer samen met Die Hattemer Musikanten ten gehore en Arjan soleerde samen met de kapel met de Radetzky Mars op Marimba.
Optreden met solisten is weer een mooie mijlpaal in het bestaan van de kapel.
Op zaterdag 18 oktober waren Die Hattemer Musikanten te gast bij het Oktoberfest Elspeet, welke gehouden werd in het Kulterhus te Elspeet. Ook hier heeft de kapel een goed optreden verzorgd en was het publiek en organisatie, zeer tevreden.

Die Hattemer Musikanten starten het muzikale jaar 2015 traditiegetrouw met het nieuwjaarsconcert. Het nieuwe jaar willen wij samen met u inluiden op zondagmiddag 4 januari 2015. Het concert zal plaatsvinden in M.F.C. De Marke, Daendelsweg 2 in Hattem en zal om 15:00 uur aanvangen. De entree is gratis.

Voor alle blaasmuziek liefhebbers een mooi concert om bij te wonen. De muzikanten, onder leiding van Benny Eissens, hebben een nieuw uitdagend programma ingestudeerd. Deze middag zullen er weer verschillende polka's, marsen en walsen gespeeld worden. De kapel zal deze middag weer worden bijgestaan door solist Leo Harmsen op trompet en vocaal door ons vaste zangduo Eef Wegerif en Marianne Morsink.

Wilt u wederom genieten van een middag blaasmuziek van de bovenste plank?
Reserveer in uw agenda en kom op zondagmiddag 4 januari 2015 naar De Marke. De Foyer is van te voren geopend en om 15:00 uur vangen wij aan. De kapel hoopt u ook in het nieuwe jaar onder het genot van een hapje en een drankje een gezellige muzikale middag te bezorgen.