Sfeervolle steptocht in de kou

Sport

ZWOLLE - Stepvereniging West Overijssel (waar Stepteam Zwolle en Stepteam Selles Kamperzeedijk onderdeel van zijn) houdt op zaterdag 20 december haar jaarlijkse Midwintertocht.

Deze sfeervolle steptocht is vooral recreatief. Al jaren zien we deelnemers die nog nooit gestept hebben en hier graag een keer kennis mee willen maken komen. De gezelligheid staat hierbij bovenaan. De tocht zelf vindt dit jaar plaats in Zwolle. Er wordt gestart in Westenholte waarna de route van dik twintig kilometer onder andere door de stad loopt om via de dijk langs de IJssel weer terug te keren. Onderweg zijn er gezellig aangeklede posten te vinden waar de nodige warme versnaperingen verkrijgbaar zijn. Eén van deze posten is de sponsor van Stepteam Zwolle: Stepwinkel.nl/Marge Webshop op de Marslanden.

Aanmelden is nog mogelijk tot 13 december via de website: www.stepteamkamperzeedijk.nl/midwinter. Deelnamekosten voor deze steptocht zijn 5,00 euro per persoon. De start is om 16.00 uur.

Steps zijn te huur en na afloop is het mogelijk om (tegen betaling) mee te dineren in Wijkcentrum het Anker in Westenholte.