Pure viert deze week haar achtjarig bestaan
Pure viert deze week haar achtjarig bestaan brugmedia.nl

Pure viert deze week haar achtjarig bestaan

Partnerbijdrages

Wendy Wijsman-Kraake is inmiddels veertien jaar schoonheidsspecialist en tien jaar gespecialiseerd in acne. Haar klanten vonden voornamelijk via mond-tot-mond reclame hun weg naar Pure, haar salon voor huidverbetering.

Ze is gespecialiseerd in de behandeling van onder meer acne-huiden, eczeem, rosacea en de ouder wordende huid. Wendy werkt in haar praktijk met het merk Hannah. ?Hannah is een kwaliteitsmerk, dat staat voor huidverbetering en heeft de mooie bindweefselmassage ontwikkeld. Voor wie ook mooi aan het kerstdiner wil verschijnen, heb ik een speciale behandeling ter kennismaking.? Onder deze ?Winter boost behandeling' valt het reinigen van de huid met cleansing oil en het peelen van de huid. ?Daarmee worden dode huidcellen van de huid gehaald. De glycolzuurpeeling zorgt voor hydratatie van de huid en betere doorlaatbaarheid voor de opname van werkzame stoffen. De huid wordt daardoor gladder?, legt Wendy uit. Verder bevat de behandeling cellactive voor de doorbloeding van de huid, waardoor die een mooie teint krijgt en bindweefselmassage dat blokkades opheft, zorgt voor een mooie egale teint en voor verbetering van de opname van de werkstoffen als masker, serum en dag/nachtcrème, aangepast op de huid.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie telefonisch of via e-mail contact opnemen met de praktijk.

Iedere klant krijgt aan het einde van de behandeling een kerstcadeautje mee naar huis, als blijk van waardering voor het afgelopen jaar. Pure wenst iedereen fijne feestdagen en een beYOUtiful nieuw jaar.

Pure Praktijk v Huidverbetering

Oldruitenborghstraat 28

8043 TP Zwolle

(038) 337 67 86

www.pure-online.nl