Afbeelding

Welke winkelier staat hier?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Akke Koopmans runt outlet store bij Mijn Tafel

Akke Koopmans heeft een outlet store bij Mijn Tafel aan de Vechtstraat en verkoopt de collectie van 2013 van onder meer de merken Yest, Soya concept, St Oliver en Loca.

?Ik verkoop mode voor hem en haar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ik nodig klanten hierbij graag uit om in mijn winkel te komen kijken; ik ben ervan overtuigd dat ze bij mij slagen voor een  mooie outfit voor de komende feestdagen en dat men ook nog geld overhoudt voor andere leuke geschenken.? De collecte omvat kleding voor een totale outfit van broeken, blouses, jasjes, winterjassen en sjaals. Tevens verkoopt Koopmans sieraden en tassen. Haar collectie wisselt regelmatig. ?Na de middelbare school ben ik gaan werken en al snel werd dat de kledingbranche?, vertelt de geboren Friezin. ?Ik voel me als verkoopster van kleding als een vis in het water. De laatste jaren werkte ik zelfstandig in een boetiek in Leeuwarden. Met name het klantcontact en het eerlijke kledingadvies vind ik een mooie uitdaging. Ik kreeg steeds meer het idee en de behoefte om ooit een eigen zaak te hebben. Daarnaast vond en vind ik dat mooie kleding veel te duur is. Als ik een eigen zaak heb dan.... droomde ik. En laat zich nou net op dat moment een mooie kans voordoen. Ik was de laatste tijd al veel in Zwolle en de sfeer sprak mij enorm aan.?

Koopmans verwelkomt mensen graag bij Mijn Tafel in de Vechtstraat 78 achterin de winkel. Daar bevindt zich haar winkel met 130 vierkante meter modieuze kleding.

 

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59