ArboPositief houdt netwerkbijeenkomst

Algemeen

DIEZERPOORT - ArboPositief, belangenorganisatie door en voor werkzoekenden in Nederland, houdt op woensdag 3 december weer een netwerkbijeenkomst in Zwolle.

Op het programma staan deze keer een mini-masterclass 'Ontdek de geheimen van succesvol solliciteren' en een workshop rouwverwerking voor de deelnemers die zich hiervoor al hebben ingeschreven. Toby Hassefras is IT Recruiter en ondernemer. Hij gaat bij ArboPositief Zwolle vertellen over 'de geheimen van succesvol solliciteren'. De workshop rouwverwerking wordt verzorgd door Henrie van den Brink, senior re-integratieconsulent van de gemeente Zwolle, Saskia van Bottenburg, registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie en Ria Botter, deelneemster ArboPositief Zwolle. ?Als je je baan kwijtraakt, of dat nu verwacht is of onverwacht, dan vindt er een vorm van afscheid nemen plaats. En dat gaat gepaard met rouw. Rouw is je houvast verliezen'.

De bijeenkomst wordt gehouden bij Brasserie Bonjour aan de Burgemeester Drijbersingel 13. De inloop is vanaf 9.45 uur en de bijeenkomst duurt van 10.00 tot 12.00 uur. De entree is gratis; een kop ?Arbopositieve' koffie of thee kost 1,50 euro. Nieuwe deelnemers dienen zich in verband met de beschikbare ruimte voor woensdag 3 december aan te melden via zwolle@arbopositief.nl.

Arbopositief is een belangenorganisatie door en voor alle enthousiaste werkzoekenden.