Afbeelding
Janneke Bakker

Welke winkelier staat hier?

Partnerbijdrages

Keurslager te Welscher voor duurzaam en (h)eerlijk vlees.

 

Als Keurslager vind ik het belangrijk dat ik U een lekker en verantwoord stukje vlees bied. Daarom hebben we gekozen voor duurzaam rund- en varkensvlees.
De Blonde d'Aquitaine wordt groot gebracht in het Twense land. De dieren lopen in de wei en worden gehouden in ruime stallen op stro. Kwalitatief hoogwaardig veevoer zorgt voor heerlijk en mals rundvlees.

Het varkensvlees dat wij verkopen is uitsluitend duurzaam. Dit vlees komt van speciaal geselecteerde boerderijen waar extra aandacht wordt besteed aan dierwelzijn en het milieu.

De kip die wij verkopen is uitsluitend scharrelkip. Onze scharrelkippen worden grootgebracht in ruime stallen met dag en nacht ritme. Het voer wordt in de stallen rond gestrooid zodat ze lekker kunnen scharrelen. Ook hebben deze kippen een vrije uitloop naar buiten.

Naast ons duurzame vlees zijn wij ook het adres voor diverse specialiteiten zoals belegde broodjes, Meat en Meals, gourmet en fondue, hapjesschotels, saladeschotels, diverse buffetten en de lekkerste vleeswaren en grillsnacks.

 

Keurslager Te Welscher
Dobbe 40
8032 JW ZWOLLE

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden